El grup UJI Electric Racing Team llança una campanya de micromecenatge per a competir amb Moto Engineering Italy i MotoStudent

L’equip de motociclisme UJI Electric Racing Team, format per més de 30 estudiants de diferents titulacions de la Universitat Jaume I, ha llançat una campanya de micromecenatge per a recaptar fons destinats, principalment, a la inscripció en les competicions Moto Engineering Italy, que tindrà lloc a finals del pròxim mes de setembre, i MotoStudent 2023.

La campanya també té com a objectiu obtenir fons per a continuar el desenvolupament del prototip de la moto, l’estudi i l’elaboració d’aquesta, així com l’obtenció de les eines necessàries per a dur a terme el projecte.

L’equip està actualment en procés de disseny i elaboració d’una moto elèctrica amb la qual participarà en el campionat MotoStudent 2023, a Motorland Aragó, i el campionat Moto Engineering Italy, a Imola.

En la campanya podran participar tant entitats com particulars i l’objectiu que s’ha marcat són 3.000 euros. L’aportació mínima és de 5 euros i la persona o entitat col·laboradora rebrà una recompensa en funció la quantitat proporcionada, des de subscripcions a la newsletter fins a pols de l’equip o una experiència MotoStudent.

Enllaç a la campanya: https://vkm.is/ujielectric

Informació i Foto: UJI

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: