El GPP demana que les Corts donin suport a la modificació del Codi Penal i que la presó permanent revisable s’apliqui al supòsit d’ocultació del cadàver

La Síndica del Grup Popular a les Corts, Mª José Catalá, s’ha reunit amb la mare de Marta Calvo, Marisol Burón i ha anunciat que el GPP ha presentat una PNL a Les Corts per instar el Govern espanyol a la modificació del Codi Penal .

A la reunió amb Marisa Burón també hi han estat presents la portaveu adjunta del GPP, Elena Bastidas i la diputada popular, Verónica Marcos.

La síndica del GPP ha assenyalat que “és fonamental que es modifiqui el Codi Penal perquè s´estableixi la presó permanent revisable en els supòsits en què la persona que ha comès l´homicidi oculti el cadàver i en el cas que sigui reincident”.

Així, Català ha recordat que “la setmana que ve es debatrà al Congrés dels Diputats una proposta del PP perquè es dugui a terme aquesta modificació del Codi Penal i esperem el suport de totes les forces polítiques”.

“Aquesta modificació tan necessària respon a allò que sol·licita uns pares que ens han mobilitzat. Per aquesta raó, hem presentat una iniciativa a les Corts perquè s’insti al govern d’Espanya fer aquesta modificació”, ha asseverat Català.

La Síndica del GPP ha afirmat que “no podem quedar-nos aliens a aquesta realitat, no podem fer un pas enrere, ni tancar els ulls i les orelles a una realitat que requereix una modificació del codi penal, que és senzilla per al legislatiu però molt valuós per a la societat”.

“Aquestes famílies mereixen que tota la societat valenciana i espanyola faci aquest pas endavant. Dimarts que ve la votarem afirmativament al Congrés dels Diputats i aquí tramitarem aquesta PNL instant a la Generalitat Valenciana que s’adhereixi a aquesta sol·licitud de modificació del Codi Penal”

Informació i Foto:PP Comunitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: