El futur parla francès a la Universitat d’Alacant

“El futur parla francès”. Amb aquesta afirmació es posa nom a la Jornada de el Grau en Estudis Francesos, que torna aquest any a la Facultat de Filosofia i Lletres de la Universitat d’Alacant. Serà demà dijous 29 d’abril i el proper 4 de maig de 2021 i, de nou, en format on line.

Juan Francisco Mesa, degà de la Facultat, inaugurarà a les 11:30 hores la jornada al costat de la vicedegana de Cultura i coordinadora de l’Grau en Estudis Francesos, Amelia Peral.

La Jornada pretén ser un espai des d’on donar a conèixer a l’alumnat de l’Grau tant les sortides professionals com les línies d’investigació que desenvolupen els diferents grups d’investigació de la UA vinculats amb la llengua francesa. Així, la sessió prevista per demà dijous, de 12:00 a 14:00 hores “El futur parla francès / L’avenir parlais français”, coordinada pel professor Pierre Vives, reunirà professionals amb destinació en sectors molt diversos: màrqueting digital , assegurances, construcció, interpretació, periodisme, restauració i sector immobiliari.

La sessió “El francès en la investigació / Le français dans la recherche” serà, el proper dimarts 4 de maig des de les 10:00 i fins les 12:00 hores, el punt de trobada dels experts dels grups de recerca de la UA enfocats en l’estudi de la llengua francesa des de diferents possibilitats.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: