El futbol platja, protagonista absolut a la província d’Alacant gràcies a el suport de la Diputació d’Alacant

La Costa Blanca es consolida com a escenari de grans esdeveniments esportius. A el Campionat d’Espanya de Ciclisme en Carretera, que es va celebrar fa uns dies a Busot i La Nucia, se sumen aquest estiu altres esdeveniments de primer nivell com La Volta 2021, que recalarà a la província els dies 20 i 21 d’agost, la Regata ‘Tabarca Vela Diputació d’Alacant’, que tindrà lloc de l’8 a l’11 de juliol, o el Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques de Futbol Platja i el Campionat de Lliga de Primera Divisió d’aquesta mateixa disciplina, que es desenvoluparan aquesta setmana a la platja de Sant Joan.

El diputat responsable de l’àrea, Eduardo Dolón, ha destacat el compromís de la Diputació d’Alacant amb aquest tipus d’iniciatives que, segons ha manifestat, “no només fomenten la pràctica esportiva i hàbits de vida saludables, sinó que a més destaquen per la seva significatiu retorn econòmic i per la seva capacitat per generar ocupació i promocionar el nostre destí des del punt de vista turístic “.

La cita més imminent, el Campionat de Lliga de Primera Divisió, ha arrencat aquest mateix matí amb la participació dels millors equips de futbol platja de país com l’Alacant Sun, el Llevant, el Girona o el Torrejón. Per la seva banda, el Campionat d’Espanya es disputarà a partir de demà i en ell es donaran cita 24 seleccions autonòmiques de les categories absoluta i sub-19 femenina i cadet masculina.

Dolón, que ha animat a la ciutadania a gaudir d’aquesta gran festa de l’esport, “respectant sempre les mesures d’higiene i seguretat enfront de la COVID-19”, ha detallat que les finals de tots dos tornejos es disputaran el dissabte 10 de juliol per del matí.

Finalment, el diputat ha destacat l’aposta que la Reial Federació Espanyola de Futbol Platja i la Federació de Futbol de la Comuitat Valenciana han realitzat per la província, “conscients de l’excel·lent capacitat que tenim per organitzar grans esdeveniments i dels serveis i infraestructures de qualitat que hi ha en els nostres municipis “.

Informació i Foto: Diputació d’Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: