El festival d’arts escèniques ‘Seu-te’ torna per segon any als carrers de Borriana amb espectacles familiars

El festival d’arts escèniques Seu-et repetirà per segon any consecutiu a Borriana, per tornar a omplir la plaça Josep Iturbi de teatre i dansa amb obres de companyies locals i de la Comunitat Valenciana.

Els espectacles, gratuïts, es desenvoluparan el cap de setmana de divendres 3 a diumenge 5 de setembre, amb dues obres cada dia, una vespertina i per a un públic infantil a les 19 hores, i una altra nocturna a les 22.30 hores.

La regidora de Festes, Lluïsa Monferrer, ha explicat que “vist l’èxit que va tenir l’anterior convocatòria, s’ha decidit repetir aquest esdeveniment per acompanyar a la Misericòrdia amb un espectacle cultural, familiar i per a totes les edats”.

Així, el divendres 3 a la tarda començarà el festival amb La glups en Concert !, un concert per als més petits, a càrrec d’una banda de 5 músics que interpretarà versions de l’pop rock de les últimes dècades. A la nit, a les 22.30 hores, arribarà a l’escenari The Incredible Box, ofert per La Tal, una obra que reflexiona sobre com variaria la interpretació d’un grup d’actors si representés el mateix espectacle durant dècades i dècades, convertint l’espectacle més gran de tots els temps en un absurd estrafolari.

El dissabte 4 a la tarda serà el torn de Pensa en Wilbur, una funció d’acrobàcies, humor i risc plagat de situacions impossibles. Set-Up !, de Los Barlou prendrà el testimoni amb una funció nocturna en què tres excèntrics personatges es dedicaran a emular les grans produccions hollywoodianas a cop de malabar, màgia, monocicles i equilibris impossibles.

El diumenge 5 la companyia Campi qui pugui presentar davant el públic Android, una comèdia d’humor absurd que, combinant titelles amb teatre gestual, narra l’acostament d’un especialista a un meteorit que acaba d’impactar en plena via pública.

Finalment, el colofó ​​de festival el posarà a la nit Mr. Blue Sky de la Fam Teatre, explicant la història de com, un dia, l’ésser humà deixa de banda la tecnologia i es redescobreix i torna a mirar als ulls, després de dècades saturat d’informació i imatges i gairebé convertits en ens mecanitzats i deshumanitzats.

Així doncs, la plaça Josep Iturbi es convertirà en un gran teatre a l’aire lliure de 1.200 metres quadrats, que es delimitarà per al necessari control d’aforaments i accés, i poder així limitar el públic al voltant d’unes 350 persones. A més, s’instal·laran grades de grans dimensions per poder mantenir la distància de seguretat entre seients, construint així un espai segur.

L’entrada a l’recinte requereix la reserva prèvia de les entrades, que són gratuïtes, a través del web http://www.entradesborriana.com, que obrirà la taquilla virtual aquest dilluns a les 17 hores. L’obertura de portes es realitzarà 45 minuts abans de l’espectacle i comptarà amb totes les mesures de seguretat sanitàries pertinents per garantir la seguretat de el públic complint l’actual normativa per a espectacles a l’aire lliure.

Informació i Foto: Ajuntament de Borriana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: