El districte marítim d’Almassora guanya 270 metres de voreres accessibles

El districte marítim tindrà 270 nous metres de voreres accessibles gràcies a l’execució de l’últim projecte elaborat pel consistori per a millorar la condicions en els trams finals dels carrers del Bosc i Venècia, situats entre el Passeig Marítim i l’Avinguda Mediterrània. Amb aquesta intervenció, l’equip de govern àmplia l’espai per a vianants i persones amb mobilitat reduïda.

Les obres, que han començat aquesta mateixa setmana, tenen un pressupost de 39.812,18 euros i suposaran l’eliminació de barreres arquitectòniques, així com l’ampliació de les voreres i la reubicació dels elements d’urbanització tals com a reixetes o escocells. En total, el consistori construirà 780 metres quadrats de noves voreres.

“Els punts en els quals estem actuant registren una alta taxa de tràfic rodat i, al seu torn, són utilitzats per gran quantitat de vianants”, ha explicat l’edil de Platges, Amaya Gómez. La regidora ha recordat que, a pesar que alguns trams són de recent urbanització “les voreres són massa estretes i presenten nombrosos obstacles per als vianants”, una afirmació que també has subscrit la regidora d’Urbanisme, Carmina Martinavarro. En aquest sentit, Martinavarro ha reiterat “el projecte contempla també la creació de nous passos de vianants, a fi de facilitar els itineraris a peu”.

Així doncs, a l’entorn del carrer del Bosc, en el costat sud del districte, un trama de 90 metres de vorera amb menys d’un metre d’amplària serà ampliat perquè vianants, carrets de bebè i cadires de rodes puguen circular folgadament. El projecte també contempla el desplaçament de dos pals telefònics i l’aplanament d’altres 70 metres de vorera en sentit carrer Xopar, els quals es troben sense pavimentar actualment. En aquesta intervenció, destaca també l’execució de la xarxa de telefonia soterrada per al posterior desmantellament dels pals existents i la futura instal·lació de la infraestructura de telecomunicacions.

Pel que fa als treballs a l’entorn del carrer Venècia, l’Ajuntament d’Almassora ampliarà 110 metres de voreres, a més d’incorporar guals per als vianants en els dos encreuaments afectats per la intervenció i de resituar els punts d’enllumenat del vial. Cal destacar que, tant aquesta intervenció com l’anterior, estan emmarcades en els plans de mobilitat sostenible que l’equip de govern duu a terme per a millorar la seguretat vial dels vianants en el conjunt del municipi.

 

Informació i Foto: http://www.almassora.es

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: