El dispositiu especial de Falles de la Policia de la Generalitat se salda amb 18 persones detingudes i 149 infraccions detectades

La Policia de la Generalitat ha desenvolupat de l’1 al 19 de març un operatiu especial de control a diversos punts neuràlgics de les celebracions falleres a la ciutat de València.

El dispositiu, que es realitza en col·laboració amb la Policia Nacional i la Policia Local de València, s’ha saldat amb 18 persones detinguts per diferents delictes: patrimoni (4), reclamacions judicials (4), estrangeria (2), maltractaments al àmbit familiar (2), contra la llibertat sexual (2), trencament (1), seguretat viària (1), altres (2).

També s’han interposat 149 actes per diferents infraccions: possessió de droga (76), possessió d’artefactes pirotècnics (35), possessió d’armes blanques (18) i altres preceptes relacionats amb la seguretat ciutadana (20). D’altra banda, s’han investigat 17 persones per motius diversos: furt (4), lesions (5), trencaments de condemna (1), ocupació d’immoble (4), altres (3).

A més, s’han realitzat 358 inspeccions a establiments, i s’han detectat irregularitats en 39, que ja han estat proposats per ser sancionats. D’aquestes inspeccions, 17 s’han fet conjuntament amb inspecció de treball.

Una part important del dispositiu s’ha centrat en el control de les estacions de metro i tramvia més multitudinàries. En col·laboració amb Metrovalencia, s’han detectat 1.997 persones que viatjaven sense bitllet. D’altra banda, 8 persones han estat identificades per activitats de revenda d’entrades, amb 2 actes amb confiscació d’entrades a la zona de la plaça toros.

Dins de les actuacions especials que s’han desenvolupat durant les festes josefines, s’han identificat 2.701 persones i 1.494 vehicles. Aquestes xifres se sumen a les 786 assistències a ciutadans i als 45 auxilis humanitaris realitzats.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: