El diputat de Sostenibilitat de la Diputació de Castelló aposta pel compostatge comunitari com a mesura per a reduir els residus

El diputat de Sostenibilitat, Ignasi Garcia, ha participat en la primera trobada de compostatge domèstic i comunitari de xicotets municipis del Consorci C2, organitzada per l’equip d’educadors ambientals.

En l’acte, Garcia ha expressat que “el compostatge comunitari és una d’eixes línies d’actuació que anem a fomentar per a la necessària transició cap a l’economia circular”, ja que, “és una opció que a banda de reduir els nostres residus és econòmica i molt menys contaminant”.

“Una opció que necessita la col·laboració de la ciutadania responsable i compromesa en la lluita contra el canvi climàtic i en la cura del nostre planeta”, ha concretat el cap de l’àrea.

La trobada, realitzada aquest dissabte en Ludiente, ha consistit en el coneixement d’experiències sobre compostatge i la seua aplicació en l’agricultura, així com els nous models de gestió de residus i alternatives de prevenció de residus.

Informació i Foto: Diputació de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: