El diputat de Cultura visita Catarroja per a ultimar els detalls del futur Museu d’Etnologia en el Port

El diputat provincial de Cultura, Xavi Rius, s’ha reunit este dimarts a Catarroja amb l’alcalde, Jesús Monzó, i la regidora de Cultura i diputada provincial, Dolors Gimeno, per a posar les bases del que serà el futur museu d’etnologia del Port de Catarroja. Es tracta d’un projecte conjunt entre la Diputació i el consistori que encara ja la seua fase final.
En concret, el projecte consistix en l’adequació de dues barraques situades al costat de l’actual escola de capatassos que seran rehabilitades amb fons de la Diputació de València. L’objectiu és generar nous espais oberts a la ciutadania perquè puguen conéixer més de prop les tradicions i costums valencians d’una zona rica en espais naturals i en la tradició agrícola vinculada al Parc Natural de l’Albufera.
Una vegada posades les bases i després d’escometre, des de totes dues administracions, els informes tècnics adequats, es procedirà al treball de rehabilitació. Segons les dades que manegen els tècnics, s’espera que a la fi del 2020 el projecte ja estiga finalitzat.
Informació i Foto: Diputació de Valencia

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: