El Departament de Salut de Castelló prepara un dispositiu per atendre els assistents al Rototom

La Direcció d’Atenció Primària del Departament de Salut de Castelló té preparats els serveis del centre de salut de Benicàssim per atendre l’increment de visitants que es produeix en aquesta població amb motiu del festival de música Rototom 2019. Així, es pretén cobrir les assistències realitzades al centre, que l’any passat van ser un deu per cent més grans que durant els altres caps de setmana d’agost pel mateix motiu.

Aquest augment en el servei estarà disponible del 16 al 19 d’agost, període en el qual es preveu més afluència de persones a la localitat a causa del festival. Així, el punt d’Atenció Continuada (PAC) del centre de salut de Benicàssim disposarà d’un total de tres professionals mèdics i 3 d’infermeria, amb una ambulància bàsica a la seva disposició.

Punts d’atenció sanitària

Els residents, assistents al festival Rototom 2019 i la resta de turistes que es trobin a Benicàssim tenen a la seva disposició, durant l’època estival, a més del centre de salut, els diferents consultoris auxiliars de temporada ubicats al municipi: Azulmar, carrer Vila- real i Vilamar.

Aquest dispositiu es veu completat pels serveis sanitaris interns de què disposa el festival benicense per atendre les incidències que es produeixen a l’interior del mateix.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: