El Departament de Física de l’UJI ofereix un curs preparatori per l’Olimpíada de Física a l’alumnat de batxillerat

Informació i Foto: http://www.uji.es

El Departament de Física amb el suport de l’Institut de Materials Avançats i l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals de la Universitat Jaume I ha organitzat per als dies 20 de novembre de 2017 i 15 de gener de 2018 un curs preparatori per l’Olimpíada de Física , obert a l’alumnat de batxillerat i al professorat interessat en aquesta disciplina.

La formació es desenvoluparà a la Universitat Jaume I durant dues tardes, de 16 a 20.30 hores, en què l’estudiantat tindrà l’oportunitat d’acostar-se la Física, amb activitats com conferències, demostracions experimentals i pràctiques en la resolució de problemes d’aquesta matèria . L’assistència al curs és lliure i gratuïta, tant per l’alumnat com per al professorat de Ciències dels IES.

Dins de les activitats que s’ha preparat hi ha una interessant conferència impartida per Rafael García Molina, de l’Institut Universitari d’Investigació en Òptica i Nanofísica de la Universitat de Múrcia que porta per títol «Jugant amb la física», que tindrà lloc a partir de les 16.30 hores a l’Aula Magna de l’Escola Superior de Tecnologia i Ciències Experimentals amb entrada lliure.

Amb aquesta activitat el Departament de Física de la universitat pública de Castelló vol impulsar la connexió amb la societat per mitjà de la difusió de la ciència, així com fomentar les vocacions científiques entre l’alumnat de secundària i promoure l’interès pels temes científics que es desenvolupen en universitats i centres de recerca com l’UJI.

Més informació i inscripcions: http://olimpiadesfisica.uji.es/

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: