El curs d’Expert a Xarxes Socials, Estratègia i Comunicació Digital de la UA aborda la desena edició amb més tallers i prestigiosos professionals

El proper mes de novembre començarà la 10a edició del postgrau d’Expert en Xarxes Socials, Estratègia i Comunicació Digital de la Universitat d’Alacant que, amb una ocupabilitat del cent per cent, combina la presencialitat amb l’ensenyament on-line i capacita per atendre la demanda creixent professionals d’aquest sector.

Durant aquesta edició, en què participaran prestigiosos experts com Isra Bravo i Luis Monge, se celebraran un major nombre de tallers pràctics de vídeo-màrqueting, SEO, SEM, WordPress i Màrqueting digital. Isra Bravo és l’autor del supervendes Escric perquè m’agrada guanyar diners (ed. Alienta), on ensenya copywriting (escriptura persuasiva) des de la seva pròpia experiència personal. D’altra banda, Luis Monge Malo és soci fundador d’Entradium.com, una pàgina especialitzada en la gestió d’entrades per a esdeveniments.

El curs consta de dues-centes hores, cent seixanta, presencials, i quaranta hores de tutorització en línia per a la realització del projecte personal de social mitjana, i es realitzarà en horari executiu, tots els divendres a la tarda i dissabtes al matí, fórmula que permet compatibilitzar la formació acadèmica amb el treball. Amb aquest títol es pretén que els alumnes coneguin l’evolució i la situació actual d’internet com a mitjà de comunicació del màrqueting a l’empresa, siguin capaços de dissenyar i elaborar un pla de màrqueting digital, coneguin les diferents eines, accions i tàctiques que ofereix el mitjà en línia per a la comunicació corporativa i el branding i sàpiguen planificar campanyes de publicitat en línia, entre altres objectius.

En aquests moments ja s’han triplicat les matrícules respecte al curs passat, però encara queden algunes places disponibles. És important assenyalar, a més, que el programa compta amb la possibilitat que lalumnat opti a una beca, que eximeix del pagament del 50% de la matrícula. Les persones becades s’involucraran en les tasques de suport a l’organització, la gestió i la difusió del curs.

El curs està dirigit tant a estudiants que hagin finalitzat els estudis de llicenciatura o grau com a professionals o alumnat procedent de cicles superiors de formació professional. Per a aquests darrers, aquesta desena edició és l’última oportunitat que s’hauran de matricular en un títol d’Expert Universitari, ja que el curs vinent entrarà en vigor el nou Reial Decret que regula els ensenyaments d’aquest tipus i només es podrà accedir amb un títol de Grau o Llicenciatura.

Aquest curs és gestionat pel Departament de Comunicació i Psicologia Social de la UA, sota la direcció d’Irene Ramos Soler i amb la coordinació acadèmica de Daniel Rodríguez Valero, professor contractat doctor del mateix departament.

Tots dos han creat una masterclass gratuïta de copywritting, consistent en una seqüència de correus electrònics de venda + 1 document final amb l’explicació de l’estratègia.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: