El creixement de l’Elx CF en TikTok

L’Elx CF segueix consolidant la seva estratègia digital amb un creixement constant en totes les plataformes en les que està present. Una de les xarxes socials amb major progressió està sent TikTok; una aventura que va començar en el passat mes de març i que està consagrant-se amb unes estadístiques molt positives en comparació amb la resta d’equips de Laliga Santander.

Segons la plataforma d’anàlisi de social mitjana BlinkFire, l’Elx CF és un dels equips amb millors estadístiques de Primera des del mes d’octubre fins al gener. Amb un total de 7437 d’engagement de mitjana, sent així el sisè club de Laliga Santander en aquest rànquing. Només per darrere de Barcelona, ​​Reial Madrid, Atlètic, Vila-real i Sevilla.

Pel que fa a mitjana de visualitzacions per post, l’Elx CF també és el sisè equip de Laliga Santander, amb prop de 99.000 visualitzacions de mitjana. Tan sols per darrere de Barça, Reial Madrid, Vila-real, Sevilla i Atlètic.

Malgrat el seu curt període de vida, el compte de TikTok de l’Elx CF suma més de 25.000 seguidors i apuntala un creixement constant a la plataforma.

Informació i Foto: Elx CF

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: