El conseller d´Hisenda aborda amb la secretària d´Estat de Telecomunicacions línies de col·laboració entre Generalitat Valenciana i Govern d´Espanya

El conseller d´Hisenda i Model Econòmic, Arcadi España, ha mantingut aquest dijous una reunió amb la secretària d´Estat de Telecomunicacions i Infraestructures Digitals, María González Veracruz.

En la primera trobada, Arcadi España i María González Veracruz han començat a treballar per avançar en el marc de la cogovernança i establir sinergies i projectes de col·laboració entre les dues administracions.

En concret, han tractat els avenços que s’han realitzat en el desplegament de les inversions del Pla de Recuperació així com les mesures que s’implementaran per agilitzar-les. En aquest sentit, cal destacar que a la Comunitat Valenciana s’han invertit més de 2.700 milions d’euros, dels quals un total de 1.951 milions han estat gestionats directament per la Generalitat.

Pel que fa a l’àmbit de les Telecomunicacions i les infraestructures digitals, la secretària d’Estat ha trasllat al conseller d’Hisenda la inversió que s’està fent en connectivitat amb l’objectiu de tancar la bretxa digital i aconseguir que el 100% de la població tingui accés a xarxes d’almenys 100 Mbps el 2025.

A la reunió també han valorat el programa Unico Banda Ampla, a través del qual s’han invertit 54 milions d’euros a la Comunitat Valenciana en les dues convocatòries de 2021 i 2022, i que té per objecte portar l’accés a xarxes ultraràpides a 218.000 llars i empreses.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: