El Consell Rector del Patronat Municipal de Festes de Castelló ha aprovat hui el pressupost per a 2021

El Consell Rector del Patronat Municipal de Festes ha aprovat hui el pressupost per a 2021, que ascendeix a 986.016 euros. Els comptes han tirat avant per majoria, amb huit vots a favor: del president i la vicepresidenta del Patronat, i dels representants de l’assemblea i de PSPV, Compromís i Podem. I tres vots en contra; de PP, Ciutadans i Vox.

El regidor i president del Patronat Municipal de Festes, Omar Braina, ha explicat que “és un pressupost ajustat al context covid, que destina la reducció respecte a 2020, que supera els 300.000 euros, a reforçar les polítiques de benestar social, perquè contribuïsca a pal·liar els efectes de la crisi sanitària tant a nivell social com econòmic”.

A més, Braina ha posat l’accent en que aquests comptes mantenen una línia de subvencions de 117.300 euros, dirigides a les gaiates, la gestora de gaiates, ens vinculats, Federació de Colles, Festes de Carrer i grups perifèrics. Unes ajudes que s’han ajustat a la realitat derivada de la suspensió de les festes. “Hem mantingut ajudes al món de la festa, perquè continuem donant-los suport en un moment com aquest”, ha assegurat.

Els comptes també mantenen partides econòmiques en previsió de poder organitzar actes o activitats al llarg de l’any, sempre que l’evolució de la situació epidemiològica a la ciutat ho permeta i no suposen risc sanitari.

L’aprovació definitiva del pressupost del Patronat Municipal de Festes ha tingut lloc després de debatre’s i votar-se les esmenes presentades, que han sigut desestimades. Ara, l’acord del Consell Rector s’elevarà a l’Ajuntament per a la seua aprovació amb el pressupost municipal.

 

 

Informació i Foto: Ajuntament de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: