El Consell i el Palau de les Arts col·laboren per impulsar accions de promoció del turisme cultural a la Comunitat Valenciana

El Consell ha autoritzat la subscripció d’el conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i la Fundació Palau de les Arts “Reina Sofia” per a la realització d’accions de promoció i màrqueting per impulsar el turisme cultural a la Comunitat Valenciana.

A través d’aquest acord, Turisme Comunitat Valenciana contribuirà econòmicament en les actuacions de promoció i màrqueting de la cultura amb un import màxim de 220.000 euros.

Per la seva banda, la Fundació Palau de les Arts “Reina Sofia”, es compromet a realitzar diferents accions de promoció i màrqueting, entre les quals destaca la representació de l’òpera “Il viaggio a Reims”.

A més, mitjançant aquest conveni es duran a terme actuacions de promoció, internacionalització i desenvolupament de noves audiències, així com la generació de nous continguts digitals.

Dins dels objectius bàsics de Turisme Comunitat Valenciana està la realització d’actuacions encaminades a la consolidació dels diferents productes i destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana, entre ells els productes de turisme cultural.

El turisme cultural suposa un reforç important per a les destinacions turístiques de sol i platja i fins i tot per a la percepció turística de la Comunitat Valenciana en el seu conjunt. D’aquesta manera, el turisme cultural exerceix un valor positiu per a la marca, ampliant i potenciant la força de la destinació.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: