El Consell Escolar Municipal de Castelló acorda mantenir com a no lectiva tota la setmana de Magdalena 2022

El regidor d’Educació, Francesc Mezquita, ha presidit la sessió del Consell Escolar Municipal de Castelló en què s’ha acordat, per unanimitat, mantenir festius els dies 22, 23 i 24 de març del calendari escolar referent al curs 2021/2022 i que també compten amb l’autorització de la Direcció Territorial de Castelló de la Conselleria d’Educació.

L’òrgan ja va proposar, en sessió ordinària el dia 22 de juny de 2021, que aquests foren no lectius coincidint amb la setmana de Festes de la Magdalena. A més, per tal de declarar tota la setmana no lectiva s’ha proposat a la Conselleria d’Educació que el dia 25 de març de 2022 siga no lectiu, a canvi de declarar lectiu el 25 d’abril de 2022 (festivitat de Sant Vicent).

La reunió també ha servit per a informar al Consell de l’inici de les obres als CEIP Vicent Marçà i Herrero, unes intervencions que s’executen a través del Pla Edificant, i que preveu pròximes actuacions en els col·legis públics Mestre Canós i Sebastian Elcano.

Durant la trobada també s’ha destacat la gran acollida de les aules de 2 anys en les escoles de Castelló, a les quals s’hi s’ha incorporat enguany el CEIP Bernat Artola.

Mezquita ha aprofitat l’ocasió per presentar als membres del Consell la nova edició de la Guia Educadora, recent publicació de la Regidoria d’Educació que acumula més de 60 activitats i propostes lúdiques i culturals per a l’alumnat d’infantil, primària, secundària i Formació Professional.

Informació i Foto: Ajuntament de Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: