El Consell de la Joventut de Castelló renova la seua Comissió Permanent

L’Assemblea, celebrada al Menador, va triar per unanimitat la candidatura liderada per Maria José Meseguer Navarro de l’associació AEGEE, que continuarà al capdavant de la plataforma de representació de la joventut de Castelló.

 

La nova Comissió Permanent la conformen; Nairam Sanchez Bolet, de l’Associació Contra la Desinformació Social, juntament amb David Soler Balado  de Movimiento Consolación para el Mundo, a les vicepresidències. Carlos Gómez Pitarch de Joves PV-Compromís com a tresorer, Andreea Constanta Roman de Joves Socialistes com a secretària i David Ariño Julián de Nuevas Generaciones del PP amb Águeda Gómez Cambronero de Banda UJI com a vocals.

 

Amb la renovació de la seua Comissió Permanent, el Consell de la Joventut de Castelló inicia un projecte de dos anys replet d’accions vinculades a la incidència política i el foment de la participació i l’associacionisme. A més de potenciar les activitats de les, fins ara, 36 entitats que formen part del Consell.

 

Consell de la Joventut de Castelló

 

El Consell de la Joventut de Castelló és una entitat independent i democràtica, funcional i organitzativament, integrada per estructures organitzades o informals de participació juvenil dins del seu àmbit territorial respectiu, que es constitueix per tal de fomentar l’associacionisme juvenil, promoure iniciatives que asseguren la participació de les persones joves del seu àmbit en la presa de decisions i les mesures que els afecten, i representar-les davant de l’administració corresponent com a òrgans màxims de representació i interlocució de les associacions juvenils i de la joventut del seu territori.

Actualment formen part del Consell de la Joventut de Castelló unes 36 entitats d’àmbits molt diversos, com ara l’educació no formal, els moviments polítics i sindicals, la cultura, el medi ambient o la diversitat funcional. Per això des del Consell de la Joventut de Castelló s’ha intentat coordinar les entitats que formen part per assolir objectius comuns. Entenem que el CJCS és l’organisme més idoni a través del qual canalitzar les demandes i necessitats de la joventut associada cap a aquells que tenen a les mans prendre accions destinades a la joventut.

Informació i Foto: Consell Joventut Castelló

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: