El Consell de la Joventut de Castelló es reuneix per primer cop amb el nou regidor de Joventut

La Comissió Permanent del Consell de la Joventut de Castelló ha estat citat amb el regidor de joventut de la ciutat, Cristian Ramírez Martínez. En aquesta reunió, van assistir-hi diversos membres de la Comissió Permanent de l’òrgan de representació juvenil per presentar-se i actualitzar el regidor sobre la situació actual de l’entitat, així com aportar propostes per a activitats futures.

La reunió es va dur a terme a la Regidoria de Joventut, on es va informar sobre les activitats previstes a curt termini, com serà l’esdeveniment de la Fira d’Entitats juvenils a inici de curs, com també es van presentar diferents idees sobre projectes futurs planteja dur a terme. Per exemple, es va fer èmfasi en la voluntat d’incidir més als instituts i millorar la presència i visibilitat de l’entitat juvenil als centres d’educació secundària, amb l’objectiu de donar a conèixer aquest espai i promoure la participació i l’associacionisme juvenil entre les persones joves de la ciutat.

Finalment, es va acordar fer una reunió mensual entre el Consell de la Joventut de Castelló i el regidor de Joventut. Així, es garanteix una coordinació eficient entre les dues parts.

En definitiva, a la reunió es va posar de manifest el paper del Consell de la Joventut com a espai de promoció de la participació juvenil, incidint en aquest cas en les funcions dinterlocució amb la Regidoria de Joventut. Amb l’objectiu d’afavorir el diàleg entre les entitats juvenils i l’Administració pública.

Consell de la Joventut de Castelló (CJCS)

El Consell de la Joventut de Castelló és una entitat independent i democràtica, funcionalment i organitzativa, integrada per estructures organitzades o informals de participació juvenil dins del seu àmbit territorial respectiu, que es constitueix per fomentar l’associacionisme juvenil, promoure iniciatives que asseguren la participació de les persones joves del seu àmbit en la presa de decisions i les mesures que els afecten, i representar-les davant de ladministració corresponent com a òrgans màxims de representació i interlocució de les associacions juvenils i de la joventut del seu territori.

Actualment formen part del CJCS unes 36 entitats d’àmbits molt diversos, com ara l’educació no formal, els moviments polítics i sindicals, la cultura, el medi ambient o la diversitat funcional. Per això, des del CJCS es coordina les entitats que formen part per assolir objectius comuns. Entenem que el CJCS és l’organisme més idoni a través del qual canalitzar les demandes i necessitats de la joventut associada cap a aquells que tenen a les mans prendre accions destinades a la joventut.

Informació i Foto: Consell Joventut Castelló

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: