El Consell congela les taxes universitàries per al curs 2023-2024

El Ple del Consell ha aprovat el decret pel qual es fixen les taxes per prestació de serveis acadèmics universitaris per al curs 2023-2024 per a l’obtenció de títols oficials vàlids a tot el territori nacional, que mantindran els preus establerts per al curs 2022- 2023.

El Consell està facultat per fixar anualment els imports així com introduir noves titulacions o serveis universitaris susceptibles de ser retribuïts per mitjà de taxes.
Així mateix, el Consell pot fixar anualment els increments aplicables en cas de segona, tercera i posteriors matrícules, així com fixar limport dels ensenyaments amb preu o grau dexperimentalitat excepcional.

Gaudiran d’exempcions i bonificacions l’alumnat que rebi beques i altres ajuts a l’estudi a càrrec dels pressupostos generals de l’Estat o de la Generalitat, els qui obtinguin matrícula d’honor el curs immediat anterior, els que siguin membres de famílies nombroses i els que hagin estat víctimes de bandes armades o terrorisme o siguin familiars.

També tenen accés a aquestes exempcions i bonificacions els qui hagin estat víctimes d’actes de violència sobre la dona, els qui tinguin reconeguda una discapacitat igual o superior al 33 per cent o l’alumnat que estigui en algun dels supòsits d’exempció a què fa referència l’article 14.3.2 de la Llei de Taxes de la Generalitat.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: