El Consell col·labora amb Visit València per a la promoció de la ciutat de València

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i la Fundació Visit València per al foment de la imatge de la ciutat de València com a referent de diferents productes turístics com el cultural, urbà, gastronòmic, esportiu, familiar i de negocis (MICE) durant el 2022, a més del suport a la celebració de la cerimònia de lliurament dels Premis Goya.

Turisme Comunitat Valenciana, mitjançant aquest conveni, destina a la Fundació Visit València 1.400.000 euros per a la realització d’accions de màrqueting dirigides a enfortir el posicionament del municipi.

Així, la Fundació Turisme de València durà a terme diferents accions de promoció de productes turístics com el World Paella Day; esdeveniments esportius, com els Gay Games; turisme gastronòmic; València Capital Mundial de Disseny, o el rellançament de UNIQUE València.

A més, mitjançant aquest conveni s’impulsa la promoció del turisme cultural i de la celebració de la cerimònia de lliurament dels Premis Goya, que va tenir lloc el passat mes de febrer al Palau de les Arts.

També es duran a terme accions de promoció com Cuina Oberta Restaurant Week. Altres actuacions que s’impulsen a través d’aquest conveni són accions de màrqueting i comunicació en mercats internacionals d’Europa, Àsia i Amèrica; accions per millorar la connectivitat aèria, marítima i ferroviària; a més d’accions de promoció per afavorir el posicionament de València com a líder en turisme intel·ligent, incloent el Congrés Mundial de Turisme Intel·ligent que se celebrarà a l’últim trimestre de l’any.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: