El Consell col·labora amb Segorbe per a la realització de diverses accions de promoció turística del municipi el 2022

El Consell ha autoritzat la subscripció d’un conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Segorbe per a la realització d’accions de màrqueting turístic i promoció del municipi durant el 2022.

Mitjançant aquest acord, Turisme Comunitat Valenciana destinarà 40.000 euros perquè l’Ajuntament de Segorbe impulsi diverses accions de promoció turística del municipi.

Entre elles destaca l’assistència a fires de turisme com Navartur a Pamplona, ​​B-Travel a Barcelona, ​​Expovacaciones Bilbao, Aratur a Saragossa, la Fira de Tots Sants de Cocentaina, a més de l’organització d’una acció de Street Marketing a València. A més, aquest acord també ha facilitat l’organització del mercat medieval celebrat al juny.

Mitjançant el conveni també s’elaborarà material promocional, com ara fullets i cartells publicitaris de la destinació i dels seus recursos naturals, festes, museus així com rutes.

També es duran a terme accions de publicitat a mitjans de comunicació tant de premsa escrita, com ràdios i xarxes socials, per promocionar les festes patronals de Segorbe que se celebren al setembre.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: