El Consell col·labora amb l’Ajuntament de Cocentaina per fomentar les festes tradicionals de la Comunitat Valenciana

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i lAjuntament de Cocentaina per al foment de les festes tradicionals de la Comunitat Valenciana.

D’aquesta manera, Turisme Comunitat Valenciana destina el 2022 un total de 40.000 euros a l’Ajuntament de Cocentaina per a la realització d’actuacions de màrqueting col·laboratiu per a la promoció de festes de rellevant interès turístic, com és la Fira de Tots Sants.

Mitjançant aquest conveni l’Ajuntament es compromet a realitzar diferents actuacions en el marc de la 676a edició de la Fira de Tots Sants. D´aquesta manera, promocionarà la Fira a través d´espais publicitaris tant comarcals com nacionals, a més d´editar nou material promocional i cartelleria que anunciarà la 676 edició de la Fira. Així mateix, la promoció també es realitzarà amb presència continuada a les xarxes socials.

Cal ressaltar que Turisme CV té a càrrec seu l’impuls i execució, el desenvolupament, la millora, la informació i la difusió del sector turístic valencià, i potencia aquesta oferta mitjançant el suport a la comercialització, la informació i la difusió dels productes turístics i la realització de les activitats necessàries per a una millor promoció de loferta turística de la Comunitat Valenciana.

La Fira de Tots Sants és un dels esdeveniments més identitaris des del punt de vista cultural, social i econòmic de Cocentaina, a més de tenir un caràcter singular i exclusiu per aquest tipus de celebració a tot el territori de la Comunitat Valenciana.

Forma part d´un patrimoni immaterial que resulta de la història i de la manera de ser d´un poble que ha de ser reconegut per preservar els seus valors per a futures generacions. A més, serveix de vehicle de difusió de la pròpia cultura, davant de les noves generacions i els visitants que arriben des de fora per conèixer-la.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: