El Consell col·labora amb l’Ajuntament de Castelló de la Plana en la promoció i la difusió del producte turístic

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i l’Ajuntament de Castelló de la Plana per a la realització d’actuacions de promoció i difusió del producte turístic del municipi durant el 2022.

Mitjançant aquest acord, la Generalitat, mitjançant Turisme Comunitat Valenciana, destina 200.000 euros perquè l’Ajuntament de Castelló de la Plana dugui a terme actuacions per promocionar la imatge turística del municipi i que constitueixin un reclam d’atracció turística a la ciutat.

A través d’aquest conveni, l’Ajuntament de Castelló de la Plana ha organitzat la V edició ‘Escala a Castelló’, el gran esdeveniment nàutic que es va fer del 21 al 25 d’abril. Aquest esdeveniment s’enquadra com una acció estratègica de promoció de la imatge turística de la ciutat de Castelló de la Plana com a destinació a la Mediterrània

Així mateix, mitjançant aquest acord, Turisme Comunitat Valenciana també col·labora amb l’Ajuntament de Castelló de la Plana a l’espectacle pirotècnic que es va dur a terme el passat 25 d’abril, que s’emmarca en la celebració d’Escala a Castellò.

També, a través d’aquest acord, s’ha dut a terme un pla de mitjans de difusió de l’esdeveniment en diversos suports com a publicitat en línies d’autobusos, a tanques, a més d’insercions a ràdio, premsa escrita i xarxes socials per promocionar ‘Escala a Castelló”.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: