El Consell col·labora amb la Fundació Visit València per a la promoció i foment de la imatge de la ciutat

El Consell ha aprovat la subscripció d’el conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i la Fundació Visit València per al foment de la imatge de la ciutat de València com a referent dels diferents productes com el cultural, urbà, gastronòmic, esportiu, familiar i de negocis (MICE) durant 2021.

Mitjançant aquest conveni, Turisme Comunitat Valenciana contribuirà econòmicament amb 675.000 euros perquè la Fundació Visit València realitzi accions de màrqueting dirigides a enfortir el posicionament del municipi.

Així, mitjançant el conveni, la Fundació Visit València durà a terme diferents accions de promoció de productes turístics com l’urbà, cultural, esportiu, de reunions o gastronòmic, entre els quals s’inclourà viatges de premsa i familiarització.

També es duran a terme actuacions concretes de promoció i publicitat en el mercat nacional i internacional com World Paella Day, les Falles, el Sant Grial i el seu any jubilar, festivals gastronòmics o esdeveniments esportius com la volta ciclista a la Comunitat Valenciana.

També es duran a terme accions de comunicació i promocionals en el mercat nacional com Fly València Meeting, de foment de consum local, a més de campanya d’activació de la temporada d’estiu i tardor en el mercat nacional i per estimular la demanda en províncies i regions limítrofes època nadalenca, entre altres accions.

Així mateix, es realitzaran accions de promoció i comunicació en mercats internacionals com Itàlia, França, Alemanya, Regne Unit, entre d’altres mercats europeu i també així com en mercats intercontinentals com Rússia, la Xina o els Estats Units.

A més, s’incorporarà en tots els nous suports publicitaris que es realitzin la marca de Turisme Comunitat Valenciana vinculada a l’producte gastronòmic, ‘L’Exquisit Mediterrani’.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: