El Consell col·labora amb la Federació Gestora de Gaiates de Castelló per a promocionar les festes de la Magdalena

El Consell ha autoritzat la subscripció d’el conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i la Federació Gestora de Gaiates de Castelló de la Plana per a la promoció i impuls de les Gaiates de Castelló.

A través d’aquest acord la Generalitat, a través d’Turisme Comunitat Valenciana, destinarà 40.000 euros per al desenvolupament d’accions de promoció i màrqueting de les Gaiates de Castelló.

Les Gaiates, monuments que desfilen per la ciutat de Castelló durant nou dies, donen, en primer lloc, singularitat, creativitat i responsabilitat de mantenir vives les tradicions en les festes de la Magdalena. I, en segon lloc, a través de les associacions culturals que formen, contribueixen a la promoció de valors a les noves generacions, on prevalgui la igualtat, el respecte, la capacitat de dialogar i construir un entramat fester sense exclusions.

Mitjançant aquest conveni, està prevista la realització de diferents publicacions de llibres promocionals de les Gaiates on es desenvolupen les diferents actuacions i activitats que cada associació realitza durant les festes de la Magdalena.

No obstant això, les actuacions previstes en aquest acord podran adaptar-se per contemplar les circumstàncies excepcionals sorgides per la pandèmia internacional de l’coronavirus, prèvia autorització de Turisme Comunitat Valenciana.

 

 

 

Inforamció i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: