El Consell col·labora amb el CSIC en matèria de prevenció dincendis forestals

El Ple del Consell ha aprovat el conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Agricultura, Desenvolupament Rural, Emergència Climàtica i Transició Ecològica i el Consell Superior d’Investigacions Científiques (CSIC) per articular la concessió d’un ajut de 30.000 euros per a la investigació en matèria de prevenció dincendis forestals.

La subvenció de la Generalitat al CSIC està destinada al projecte de recerca ‘Bases científiques per incrementar la resiliència als incendis als ecosistemes valencians: fase III. Seguiment dels Treballs de Recerca’.

L’objecte del conveni consisteix, a més, a definir els termes de la col·laboració entre la Generalitat i el CIDE-CSIC, per proporcionar una base científica sobre la resiliència dels ecosistemes valencians als incendis.

El CIDE-CSIC és un centre de recerca resultat del Conveni de Cooperació subscrit el 21 d’abril del 1995 entre el CSIC, la Universitat de València i la Generalitat amb la naturalesa i el caràcter de centre mixt.

Entre les seves funcions hi ha la de desenvolupar una activitat investigadora que contribueixi a la generació i transferència de coneixement sobre problemes mediambientals i que contribueixin a millorar la qualitat de vida a la Comunitat Valenciana.

Font: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: