El Consell autoritza el conveni entre Fisabio i la Universitat de València per al desenvolupament de la Càtedra en investigació biomèdica el 2022

El Ple del Consell ha autoritzat la continuïtat del conveni de col·laboració establert entre la Fundació per al Foment de la Investigació Sanitària i Biomèdica de la Comunitat Valenciana (Fisabi) i la Universitat de València (UV) per al desenvolupament de les activitats previstes el 2022 en el marc de la Càtedra Fisabio-UV.

La Càtedra Fisabio-UV es va crear oficialment l’any 2014 després de la signatura d’un conveni de col·laboració entre les dues entitats i ha permès la realització d’activitats centrades en la investigació biomèdica, com és el cas de cicles i ateneus que s’organitzen per fer-ne una posada en comú de la investigació en salut, en què participen investigadors i investigadores, tant de Fisabio com d’altres centres de dins i fora de la Comunitat Valenciana.

Les persones beneficiàries són el personal investigador del sector salut, el personal sanitari interessat en la realització dactivitats de R+D+i i alumnes universitaris de branques biosanitàries. A més, els cicles i ateneus de la Càtedra Fisabio-UV, així com tots els esdeveniments que organitza, són oberts al públic general, per la qual cosa qualsevol ciutadà o ciutadana hi pot assistir.

Amb aquest objectiu d’apropar i visibilitzar la R+D+ia la ciutadania, des de principis d’any la Càtedra Fisabio-UV col·labora activament amb la Càtedra de la Fundació QUAES-UPV en la creació de fòrums i jornades sobre investigació i innovació en temes de salut actuals.

Pel que fa al finançament de les activitats de la Càtedra se’n fa càrrec Fisabio, que per a l’any 2022 destina un import de 12.513,55 euros.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: