El Consell autoritza el contracte de lloguer amb opció a compra de 21 vehicles radioopatrulla destinats a la Policia de la Generalitat

El Ple del Consell ha autoritzat el contracte de subministrament mitjançant arrendament amb opció de compra de 21 vehicles radioopatrulla, per a l’exercici de les seues funcions per la unitat de la Policia Nacional adscrita a la Comunitat Valenciana.

La flota objecte del contracte consta de sis vehicles radioopatrulla tipus Z benzina o híbrid amb kit de detinguts; cinc vehicles radioopatrulla tipus Z sense kit de detinguts; un vehicle 4×4 radioopatrulla sense kit de detinguts i tres vehicles radioopatrulla tipus K gasolina o híbrid amb kit de detinguts, a més de sis turismes radioopatrulla tipus K gasolina o híbrid, sense kit de detinguts.

El valor estimat del contracte és de 904.200 euros amb un termini d’execució de quatre anys prorrogables per 12 mesos.

El lot de vehicles adquirit es destinarà a l’exercici de les competències i funcions que la Unitat del Cos Nacional de Policia adscrita a la Comunitat Valenciana té encomanades per la Llei orgànica 2/1986, de 13 de març, de forces i cossos de seguretat.

Actualment, el parc mòbil d’aquest cos policial compta amb vehicles antics o amb molt de quilometratge, que justifiquen la necessitat d’aquesta contractació.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: