El Consell Assessor de Logística de Florida Universitària celebra la primera reunió de el curs

Els professionals que componen el Consell Assessor de Logística de Florida Universitària es van reunir ahir al Campus de Catarroja de centre universitari valencià per reprendre l’activitat després de les vacances i incorporar noves propostes per al desenvolupament de la formació Logística de Florida Universitària, desenvolupar els esdeveniments programats al llarg de el curs i comentar l’evolució de la nova posada en marxa de l’cicle en Logística i Transport.

Els representants de les empreses, les organitzacions i institucions van incidir en la necessitat de l’existència de la formació per a la professionalització i millora de la competitivitat en el camp de la Logística, el Transport, la Mobilitat i la Gestió de la Cadena de Subministrament. Van realitzar diferents propostes i aportacions en línia amb la iniciativa que està desenvolupant Florida Universitària i van intervenir i es va presentar als nous integrants.

Per la seva banda, la directora de Florida Universitària, Mercedes Herrero, els responsables de Cicle, Graus i Postgrau de la nova àrea de Logística de Florida Universitària, José Luis Peiró, Rafaela Pizarro i Mercedes Aznar, així com el CEO de Fòrum de Logística, Gabino Diego, van explicar els avenços en la programació dels cursos de grau i postgrau que està previst llançar el proper any 2022.

En el cas del Grau, Rafaela Pizarro va explicar que s’estava treballant per potenciar la dualitat en els estudis universitaris de logística, tal com els havien sol·licitat les empreses, per la importància que té de cara a la futura ocupabilitat de l’alumnat i la proximitat a la realitat de les organitzacions i empresa.

Florida Universitària i Fòrum de Logística va crear el Consell Assessor de l’àrea de Logística, Transport i Mobilitat per al desenvolupament d’un projecte educatiu en aquest àmbit. Aquest òrgan consultiu sobre el qual pivota el desenvolupament de la nova àrea d’estudis de Florida Universitària està constituït per les principals empreses de logística, transport i mobilitat que operen a la Comunitat Valenciana, així com associacions empresarials i professionals i institucions.

El consell assessor compta amb representants de Laboratori i de la Direcció General d’Obres Públiques, Transport i Mobilitat en l’àmbit institucional.

Florida Universitària i Fòrum Logístic també compten en el seu consell assessor amb representants de l’àmbit empresarial i professional. En aquest cas, formen part de l’consell assessor: CEV (Confederació Empresarial Valenciana), Propeller Club València, Concoval (Confederació de Cooperatives de la Comunitat Valenciana), FVET (Federació Valenciana d’Empreses Transportistes) i Afemcual (Associació Espanyola per al Foment de les polítiques Actives d’Ocupació i les Qualificacions). També inclou representants d’infraestructures logístiques com Fundació València Port i l’Aeroport de Castelló.

Informació i Foto: Florida Universitaria

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: