El Consell aprova un conveni de col·laboració amb la Fundació de Pilota Valenciana per a donar suport a campionats i trofeus oficials de ‘pilota’

El Ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre la Generalitat, a través de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, i la Fundació de Pilota Valenciana amb la finalitat de fomentar la pilota valenciana i donar suport als campionats i trofeus oficials més importants del territori valencià.

La Conselleria aportarà un total de 165.000 euros per a finançar les despeses ocasionades en el desenvolupament d’aquests esdeveniments esportius.

D’altra banda, la Fundació de Pilota Valenciana ha de presentar un projecte en matèria esportiva sobre els campionats i trofeus subvencionables amb un calendari i objectius previstos marcats, així com dur a terme posteriorment les actuacions necessàries per a organitzar-los.

A més, la fundació assumeix el compromís de justificar adequadament les despeses produïdes per la realització de les actuacions esmentades. El termini de justificació conclourà el 27 de novembre de 2020. Per últim, ha de fer constar expressament, en totes les activitats, actes i publicitats, la col·laboració de la Generalitat. L’execució de les actuacions del conveni serà supervisada per la Direcció General d’Esport.

 

 

 

 

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: