El Consell aprova un conveni amb l’Ajuntament de Sueca per al funcionament de l’Espai Joan Fuster

El Ple del Consell ha aprovat un conveni de col·laboració entre la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport i l’Ajuntament de Sueca amb la finalitat de finançar el funcionament de l’Espai Joan Fuster, així com la realització d’activitats que tinguen com a objectiu fomentar la lectura i l’estudi de l’obra de l’escriptor valencià.

Per a fer-ho, la Conselleria aportarà 70.000 euros a l’Ajuntament de Sueca, que serviran també per a cobrir el finançament de personal de l’Espai Joan Fuster, les activitats de foment de la lectura i l’estudi de l’obra de Joan Fuster, previstes en les programacions del Museu, el Centre de Documentació i l’Aula Didàctica Joan Fuster.

Cal recordar que l’Ajuntament de Sueca és el gestor de l’Espai Joan Fuster, centre cultural del municipi en què es realitzen diversitat d’activitats culturals i de foment de la lectura i l’estudi, de manera molt especial, de l’obra de l’escriptor.

L’Espai Joan Fuster comprén el Museu Joan Fuster i el Centre de Documentació Joan Fuster, que alberga l’arxiu, la biblioteca, l’hemeroteca, la correspondència i el fons artístic que van ser propietat de l’escriptor.

L’Espai Joan Fuster és també la seu de l’Aula Didàctica de Cultura Contemporània Joan Fuster, creada per la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: