El Consell aprova la col·laboració de Turisme i la Fundació Palau de les Arts per potenciar el turisme cultural a la Comunitat Valenciana

El Consell ha autoritzat la subscripció del conveni de col·laboració entre Turisme Comunitat Valenciana i la Fundació Palau de les Arts Reina Sofía per a la realització d’accions de promoció i màrqueting de la cultura i les arts escèniques de la Comunitat Valenciana durant l’any 2022.

Mitjançant aquest acord, Turisme Comunitat Valenciana contribueix aquest any econòmicament amb un import màxim de 230.000 euros.

Per la seva banda, la Fundació Palau de les Arts Reina Sofía es compromet a realitzar diferents accions de promoció i màrqueting, entre les quals destaca la representació de l’òpera ‘Macbeth’ de Giuseppe Verdi, que va tenir lloc al mes d’abril i que va completar amb activitats paral·leles, com ara conferències o concerts relacionats perquè el visitant de Les Arts s’endinsi a l’univers verdià.

Entre elles, destaca la ‘Marató Verdi’, un complet calendari de concerts, recitals, òpera, col·loquis i cinema, tallers al voltant del compositor Giuseppe Verdi.

Mitjançant aquest conveni, també s’impulsen a terme actuacions de màrqueting i comunicació agrupades en tres línies bàsiques: disseny i gestió de campanyes de publicitat i projectes de màrqueting; gestió i foment de la Comunitat Valenciana a través de les Arts i Turisme Comunitat Valenciana, així com de la digitalització de continguts.

Respecte a la primera de les línies, disseny i gestió de campanyes de publicitat i projectes de màrqueting, s’executarà una campanya d’accions publicitàries a Comunitat Valenciana a més de al mercat nacional i internacional, tant en mitjans especialitzats com generalistes per promocionar els espectacles de Les Arts el 2022.

A través de la segona de les línies d’actuació en matèria de màrqueting i comunicació, gestió i foment de la Comunitat Valenciana a través de les Arts, es faran presentacions del Palau de les Arts en mercats nacionals i internacionals.

Així mateix, es preveuen accions de difusió dels continguts de la programació a través de la crítica especialitzada, convidant crítics a conèixer Les Arts aconseguint accedir a potencials turistes que viatgin per motius culturals, entre d’altres accions.

Sobre la digitalització de continguts, mitjançant aquest conveni es duran a terme la digitalització de continguts musicals, didàctics i de divulgació que shan posat a disposició de manera gratuïta; a més de retransmetre conferències divulgatives per xarxes socials i l’enregistrament de continguts culturals i artístics en streaming, entre d’altres accions.

Turisme Comunitat Valenciana estableix que els seus programes i actuacions han d’estar orientats, entre d’altres objectius, a comunicar positivament la imatge turística de la Comunitat Valenciana, a més de facilitar la comercialització dels diferents productes turístics.

Per realitzar aquests objectius, Turisme Comunitat Valenciana realitzarà i coordinarà activitats d’informació, promoció i publicitat del producte turístic valencià, a més d’impulsar la realització d’actuacions conjuntes de cooperació amb altres entitats com la Fundació Palau de les Arts.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: