El Consell aprova el programa Bo Viatge Comunitat Valenciana per a incentivar la demanda de serveis turístics interns

El Consell, reunit en sessió plenària, ha aprovat el decret pel qual es qual s’aproven les bases reguladores i es convoquen els ajuts de el Programa Bo Viatge Comunitat Valenciana per a incentivar la demanda de serveis turístics interns en períodes d’estacionalitat davant els negatius efectes socioeconòmics ocasionats per la COVID-19.

L’objecte d’aquest decret és aprovar les bases reguladores dels ajuts directes de el programa. Aquest consisteix en incentius a la demanda de serveis turístics prestats a la Comunitat Valenciana en períodes d’estacionalitat, buscant amb això pal·liar les conseqüències econòmiques i socials generades per la COVID-19 sobre el sector turístic valencià i prolongar l’activitat i l’ocupació.

En concret, en aquest decret es recullen els criteris d’inscripció, els requisits i adhesió dels allotjaments i agències de viatge, els requisits dels serveis turístics objecte de l’ajuda, així com les sol·licituds d’ajuda, i la dotació pressupostària.

El Programa Bo Viatge Comunitat Valenciana començarà el 20 d’octubre.

Es podran beneficiar d’aquests ajuts les persones físiques que, sent majors d’edat, estiguin empadronades en un municipi de la Comunitat Valenciana i s’inscriguin al programa. Cada persona física únicament podrà sol·licitar un ajut per a cada un dels períodes recollits

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: