El Consell aprova el conveni de col·laboració per a finançar el XXVI Festival Internacional de Música Antiga i Barroca de Peníscola

El Ple del Consell ha aprovat el conveni de col·laboració entre l’Institut Valencià de Cultura, la Diputació de Castelló i l’Ajuntament de Peníscola per a finançar la realització del XXVI Festival Internacional de Música Antiga i Barroca de Peníscola, celebrat entre els dies 25 de juliol i 10 d’agost de 2021.

Amb la signatura d’aquest conveni, la Generalitat contribueix al finançament d’aquest festival de música amb una aportació de 197.405 euros. A més, per mitjà d’aquest conveni, l’Institut Valencià de Cultura aporta el personal per a la gestió del festival, des del punt de vista tant tècnic com artístic.

Aquesta actuació s’emmarca entre els objectius de la Generalitat d’impulsar la creació i la realització d’esdeveniments culturals de primer nivell que constituïsquen tant un punt de trobada d’especial interés dins del circuit nacional i internacional de festivals de música, com un esdeveniment cultural per a la ciutat on es realitzen.

Per la seua banda, la Diputació de Castelló subvenciona els costos del festival amb una aportació de 70.000 euros, el beneficiari de la qual és l’Institut Valencià de Cultura, que actua com a administrador.

Pel que fa a l’Ajuntament de Peníscola, participa en les despeses d’infraestructura i muntatge dels concerts, que ascendeixen a 36.900 euros. Cal recordar que aquest festival, creat en 1996, s’ha convertit en un referent internacional de la música composta entre els segles XII i XVII.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: