El Consell acorda el cessament del sotssecretari de la Conselleria de Justícia i Interior a petició d’Elisa Núñez

El Ple Consell ha aprovat aquest dijous en sessió extraordinària el cessament del sotssecretari de la Conselleria de Justícia i Interior, Luis Manuel Martín Domínguez, a petició de la titular del departament, Elisa Núñez.

La consellera Núñez, que ha comparegut en roda de premsa amb la consellera d’Hisenda i portaveu del Consell, Ruth Merino, ha explicat que la decisió s’ha pres “per pèrdua de confiança total” després de tenir coneixement aquest matí que havia estat condemnat per violència de gènere mitjançant una sentència de conformitat dictada el 2011.

A més, la portaveu de l’Executiu autonòmic ha informat que el Consell ha autoritzat el contracte per adquirir medicaments necessaris per al tractament de l’anèmia en pacients amb insuficiència renal o amb càncer, per un import estimat de 17,6 milions d’euros.

El contracte, basat en l’acord marc estatal per al subministrament d’aquestes medicines, permetrà disposar de medicaments (epoetines) per als centres sanitaris dependents de la Conselleria de Sanitat, que, d’aquesta manera, podran oferir als pacients els productes de més qualitat existents al mercat.

Millora viària a Cortes de Pallás

D’altra banda, el Consell ha aprovat la declaració d’urgent ocupació dels béns i drets subjectes a l’expedient d’expropiació forçosa instruït per la Diputació Provincial de València per a l’execució de les obres del projecte ‘Millora de seguretat viària al tram de concentració de accidents de la carretera CV-428 amb la CV-425 a Cortes de Pallás.

La consellera portaveu ha indicat que amb aquestes obres “es pretén millorar el traçat i la senyalització d’aquest tram de carretera proper a la pedania de l’Or en què, malauradament, s’han produït diversos accidents els darrers anys”.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

A %d bloguers els agrada això: