El Congrés sobre Dret Concursal abordarà la modificació radical que suposa la reforma del text refós de la Llei concursal

Magistrats del mercantil i professionals del dret i l’economia es donaran cita en el IV Congrés de Dret Concursal que tindrà lloc els pròxims dies 2 i 3 de juny a Benicàssim.

En el congrés s’analitzarà el procés de profunda reforma del text refós de la Llei concursal, després de la incorporació de la directiva 2019/1023 sobre marcs de reestructuració preventiva i que «suposa una modificació radical del dret concursal, tal com es coneix fins ara», afirmen des de l’organització.

Aquest context obri noves oportunitats professionals en el camp de la «preconcursalitat», en introduir la figura de l’expert en reestructuració de deutes, i al mateix temps, genera un bon nombre de dubtes, vinculats al futur de la professió d’administrador concursal. El congrés aspira a donar resposta a aquestes qüestions, a fi de poder oferir una certa tranquil·litat als professionals que es dediquen a això, abordant també diverses de les incidències pràctiques que més els afecten.

Alguns dels ponents que participaran en la trobada són Ignacio Ruiz-Jarabo, qui va ser director de l’Agència Tributària, i Luis M. Sánchez Vel, director de l’Àrea de Reestructuracions de Banco Santander España.

El Col·legi d’Economistes de Castelló, Credilex i Trademat Europe patrocinen aquest congrés, que compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de Benicàssim, localitat que acull el fòrum des de la primera edició.

Més informació, programa i inscripcions en la web de la Fundació Universitat Jaume I-Empresa: http://www.fue.uji.es/derechoconcursal

Informació i Foto: UJI

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: