El Collet de Benicarló celebrarà els 15 anys de vida

Informació i Foto: http://www.ajuntamentdebenicarlo.org

La Residència i Centre de Dia El Collet celebra el pròxim dia 2 de novembre el seu quinzé aniversari amb una programació carregada d’actes commemoratius, que tenen com a objectiu principal posar en valor i visibilitzar tant als 38 usuaris de la residència (més els 7 del centre de dia), com també a les seues famílies i als 43 treballadors. La regidora de l’Ajuntament i presidenta de l’Organisme Autònom de Centres Socials Especialitzats (Oacse), Filo Agut, ha volgut destacar el treball que s’ha fet al llarg d’aquests 15 anys al centre i ha subratllat «el paper de l’Ajuntament, de les famílies i de la Generalitat en el naixement i consolidació d’aquest centre».

En aquest sentit, Jordi Lores, el director de la Residència i Centre de Dia El Collet, ha afegit que «el treball de les famílies dels usuaris i dels treballadors és la peça fonamental del projecte».

En concret, per tal de commemorar l’aniversari, el pròxim dijous 2 de novembre a les 12.00 hores, a la capella del Mucbe es projectarà un vídeo documental elaborat per Borja Segarra sobre els moments que s’han viscut a la residència al llarg de l’any. En acabar, s’inaugurarà una exposició d’unes 50 fotografies que han capturat la vida a El Collet durant aquestos 15 anys. La mostra fotogràfica es podrà visitar al claustre del Mucbe fins al 12 de desembre.

D’altra banda, divendres 3 de novembre es portarà a terme una festa d’aniversari a la residència, «dedicada als usuaris, famílies i a tot el públic que vulga assistir», ha declarat Lores. Paral·lelament, el mateix dia 3 a les 11.00 hores s’organitzarà una jornada de portes obertes al centre.

Segons ha afirmat Agut, «aquesta programació intenta ser una finestra a la societat de Benicarló, i a més ajudar a fomentar la integració de les persones amb diversitat funcional».

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: