El col·legi Santa Quitèria d’Almassora estrenarà al setembre la urbanització de l’entorn

El col·legi Santa Quitèria d’Almassora estrenarà al setembre les obres d’urbanització de l’entorn després d’una inversió de 119.601,5 euros. Els treballs d’obertura del carrer Les Alqueries han finalitzat mancant l’asfaltat. Les labors conclouran en la primera setmana de setembre, després de les vacances de l’empresa encarregada de la pavimentació, i permetran reordenar el barri per a la futura inauguració del col·legi.

 

Així ho han indicat els tècnics municipals d’Almassora, que han recordat que el projecte té com a objectiu integrar els barris Fátima i Corell amb el nou centre educatiu, facilitar els desplaçaments diaris de les famílies i garantir la seguretat de l’alumnat. Així, la intervenció connecta per complet la zona nord del nou col·legi amb l’avinguda José Ortiz.

 

L’empresa local Alfaro Angulo Hermanos S.L. ha executat els treballs necessaris per a condicionar aquest tram, esbrossar, incloure la xarxa de sanejament i pluvials, així com la canalització de telecomunicacions en aquest districte. El pressupost dels treballs també inclou noves lluminàries en la via pública, així com el replantejament de les marques viàries i de la senyalització vertical.

 

La nova configuració de la via ha donat lloc a una poma educativa flanquejada pel col·legi Santa Quitèria, actualment en construcció, i el Centre de Formació i que també incorporarà un parc públic. Aquesta iniciativa contribuirà a reduir la mitjana d’edat del barri i a garantir així la seua pervivència amb l’al·licient, a més, de la pròxima construcció del nou IES Álvaro Falomir.

 

La regidora de Territori, Carmina Martinavarro, ha recordat que la renovació de la imatge del barri es completarà en els pròxims mesos amb la licitació de les obres d’adequació dels centres socials de Fàtima, que formen part del programa d’inversions per a barris de 2022. En l’actualitat estan en marxa les altres dues obres previstes en districtes per a la seua posada a punt: Corell i Pius XII, totes dues cofinançades per fons FEDER de la Unió Europea i l’Ajuntament d’Almassora.

Informació i Foto: Ajuntament d’Almassora

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: