El Club de les Bones Decisions de la UA i Grupo Cegos inicien un estudi del teixit empresarial alacantí

El Club de les Bones Decisions de la Universitat d’Alacant i el Grup Cegos s’han unit, amb el suport d’altres organitzacions, per llançar Alacant Reacciona, un estudi que cerca analitzar i donar suport a les empreses alacantines amb la localització de les millors pràctiques empresarials que s’estan abordant actualment.

Segons explica Maria Reyes González, del Club de les Bones Decisions de la UA, «tenim una llarga trajectòria de relació amb Cegos i amb aquest treball conjunt es pretén comprendre la realitat empresarial de la província d’Alacant i determinar-ne els principals eixos per a la millora empresarial en aquest entorn tan incert». «Des de la Universitat és important fer aquest tipus d’anàlisi, ja que ens ajuda a connectar formació i investigació amb les necessitats i les preocupacions del teixit empresarial. A partir d’aquí ens posem en marxa per dinamitzar formació, investigació i transferència amb la societat alacantina», afegeix.

Per part seva, José Juan Aguilar, director de Llevant del Grupo Cegos, indica que «l’objectiu de l’estudi és analitzar com el teixit empresarial alacantí està reaccionant davant l’entorn VUCA-BANI, complex, incert i que necessita respostes i referents. Alhora, és un fòrum privilegiat per recollir les tendències i per impulsar el teixit empresarial local”.

L’estudi es focalitza a analitzar com les organitzacions estan responent a les noves realitats a través dels mecanismes de gestió desplegats en els seus quatre abasts d’estructura organitzativa essencial, com són el client, el talent, les operacions i el lideratge, relacionades amb les tres realitats imprescindibles en aquest. moment en la gestió: noves tecnologies, valors i oportunitats de negoci. Tota aquesta informació mesura els 12 reptes del futur que les organitzacions han de considerar en la seva evolució.

Les organitzacions poden participar a l’estudi a través d’aquesta adreça web de Cegos. El qüestionari té una durada d’uns 15 minuts i els participants poden rebre un informe personalitzat amb la ruta de transformació de la vostra organització si ho desitgen.

Informació i Foto: Universitat Alacant

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: