El circuit Sonora continua al Paranimf de la Universitat d’Alacant amb Andreu Valor

Sonora, el circuit de la música valenciana, organitzat per la Conselleria de Cultura mitjançant l’Institut Valencià de Cultura, continua aquesta setmana a Alacant amb el concert d’Andreu Valor, que tindrà lloc al Paranimf de la Universitat d’Alacant el dimecres, 16 de març a les 19.00 hores.

Andreu Valor, doblement guardonat en els III Premis Carles Santos de la Música Valenciana amb els premis al millor disc de cançó d’autor i millor gira, arribarà a Alacant amb ‘Insurrecte’, un disc que incorpora noves textures ambientals, sonores i visuals, que impacten amb una nova rítmica cada reflexió i que tracta d’evolucionar sense perdre l’origen. A més, en aquesta ocasió, el cantautor presentarà la seua proposta en format de banda completa.

Alacant és, durant el mes de març, l’última parada d’aquesta edició de Sonora, que compta amb sis concerts, dos al Teatre Arniches i quatre al Paranimf de la Universitat d’Alacant. Els artistes que passaran per Alacant en aquesta última fase de Sonora són Smoking Souls, Cactus, Blackfang, Marala i Laura Esparza i Carlos Esteban, a més de Badlands i Johnny B. Zero, Jonatan Penalba i Andreu Valor.

Circuit Sonora

El circuit Sonora porta per tot el territori valencià els grups i solistes que van resultar finalistes o guanyadors de l’anterior edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana i ara torna a la carretera d’octubre a març: amb el lema ‘La música et fa viatjar’, presenta 30 concerts de 33 artistes valencians que en aquesta edició viatgen a cinc localitats: Peníscola, Castelló, Bocairent, Alcoi i Alacant.

Els artistes que formen part d’aquesta tercera edició de Sonora són Smoking Souls, Dani Miquel, Badlands, Pau Alabajos, Sierra Leona, Eva Gómez, Verdcel, Christian Penalba, Jamaican Jazz Lovers, Manolo Valls, Marcel el Marcià, Johnny B. Zero, Marala, Laura Esparza i Carlos Esteban, Polock, Néstor Mir, Cactus, Jazzwoman, Duna, Urbàlia Rurana, Mo’roots, Pool Jazz, Jonatan Penalba, Ana Zomeño, Spanish Brass, Trobadorets, Tarquim, Eva Romero & Manuel Hammerlinck, Pepe Zaragoza, Chema Peñalver, Pete Lala, Andreu Valor i Blackfang.

En aquesta edició, la imatge gràfica ha anat a càrrec de l’estudi Sud+Sud i l’espot del circuit és de Tresdeu. Tota la programació de Sonora es pot consultar en el web ‘circuitsonora.com’, on també es poden comprar les entrades.

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: