El Circuit Ricardo Tormo acollirà més de 3.000 aficionats de les comarques de Castelló en el Gran Premi

El Circuit Ricardo Tormo ha presentat a Castelló el Gran Premi Motul de la Comunitat Valenciana, que se celebrarà aquest cap de setmana. Després de passar també per València i Alacant, l’última cita del mundial de motociclisme ja ha sigut presentada en les tres capitals valencianes, de manera que s’ha fet extensiu aquest esdeveniment esportiu a tots els ciutadans de la Comunitat.

«En el pla esportiu, ja està tot pràcticament decidit, hi haurà menys tensió, però segur que hi veurem bones carreres amb un muntó de pilots que tenen molt a demostrar en l’última cita de l’any, i posarem especial atenció als nostres pilots Jorge Navarro, Iker Lecuona, Arón Canet, Jaume Masià i Vicente Pérez», ha declarat Gonzalo Gobert, director general del Circuit Ricardo Tormo.

Gobert també ha centrat la seua atenció en els nous accessos: «El Gran Premi afronta la celebració del seu any més complicat en matèria d’accessos. Les obres de construcció del parc empresarial de Cheste, que en el futur serà molt beneficiós per a l’accés al Circuit, enguany suposen la reducció de les àrees d’aparcaments entorn al 30 %, per la qual cosa hem proposat el nou pla d’accessos».

Entre 3.000 i 4.000 castellonencs acudiran a les grades del Circuit Ricardo Tormo i la tradició motociclista de la província és extensa, amb pilots en la memòria dels aficionats, com Álex Debón, i altres, com el pilot de Borriana, Sergio García, de només 15 anys, que l’any pròxim s’estrenarà en el mundial de Moto3, els dos presents en l’acte, que ha tingut lloc a la Diputació de Castelló amb el president de la Diputació de Castelló, Javier Moliner, el president de la Federació de Motociclisme de la Comunitat Valenciana (FMCV), Carmelo Fernández, i el director general del Circuit Ricardo Tormo, Gonzalo Gobert.

Un altre dels aspectes que s’han destacat del Gran Premi és el seu impacte econòmic. En 2013, es va realitzar un estudi amb la multinacional demoscòpica Milward Brown que va oferir dades molt potents. L’impacte econòmic directe del Gran Premi era de poc més de 38 milions d’euros sobre l’àrea d’influència del Circuit, que comprén, fins i tot, zones de les comarques de Castelló i zones de turisme rural de l’interior.

Javier Moliner, president de la Diputació de Castelló, ha agraït a tots els presents la seua presència i el fet de compartir el Gran Premi amb tota la comunitat: «Ja tenim moltes ganes de començar a sentir els rugits de les motos».

«El motociclisme espanyol passa per un molt bon moment amb grans referents i és un honor que la Comunitat Valenciana siga un dels punts on té suport el mundial. També tenim molta il·lusió amb Cuna de Campeones, la pedrera és tot un orgull i una alegria. La Diputació de Castelló sempre estarà amb les motos», ha afegit.

Per la seua banda, Carmelo Fernández, president de l’FMCV, ha declarat que aquest Gran Premi és un «orgull i una gran satisfacció. Els desitge moltíssima sort a tots els nostres pilots i que tots gaudim d’un gran espectacle».

Navarro i Lecuona en el seu Gran Premi de casa

El pilot de Moto2 Jorge Navarro arriba al Circuit molt motivat en la seua última carrera amb l’equip de Faust Gresini: «Per a mi, com per a tots els valencians, aquest és el Gran Premi més especial. Volem acabar el millor possible per a tindre un extra de motivació de cara a la temporada que ve».

Per la seua banda, Iker Lecuona continua amb una gran progressió en el mundial i també arriba al Gran Premi de la Comunitat Valenciana amb moltes ganes: «Aquesta carrera sempre l’agafem amb moltes ganes. Volem donar el millor i, sobretot, fer gaudir als aficionats».

 

 

 

Informació i Foto: Generalitat Valenciana

Deja un comentario

Este sitio usa Akismet para reducir el spam. Aprende cómo se procesan los datos de tus comentarios.

A %d blogueros les gusta esto: