El cicle de seminaris web de Zschimmer & Schwarz i l’UJI torna en 2021 amb una sessió sobre disseny i crisi durant la COVID-19

Després d’inaugurar la Z&S School durant 2020, la Universitat Jaume I i Zschimmer & Schwarz España valoren positivament la resposta que ha tingut aquest projecte compartit. Per aquest motiu, enguany han decidit reprendre el cicle de seminaris web, que ja suposen un reconegut lloc de trobada per als professionals de la indústria química i altres sectors relacionats.

El primer seminari web d’enguany està especialment dirigit als professionals que s’han vist mancats d’espais on compartir novetats i tendències. Amb el títol «El disseny i la crisi inspiracional durant la COVID-19», el seminari web se celebrarà el dijous 4 de febrer a les 11 hores i comptarà amb la participació de dues expertes en disseny i estratègia comercial de IKT Design: Virginia Martínez i Marta González.

Durant el seminari web s’abordaran els fets d’actualitat i com la societat respon davant ells, com és el cas de la crisi sanitària o mediambiental. Continuarà amb aspectes importants per a mantindre la ment sempre activa i predisposada a la creativitat. Per a finalitzar, es donaran idees per a seguir actius en aquests moments amb tantes restriccions. L’usuari interessat pot inscriure’s gratis des d’ací.

Les ponents

Companyes en l’estudi especialitzat en disseny de superfícies IKT Design, totes dues ponents són expertes en disseny creatiu i estratègia comercial.

Marta González és Enginyera Tècnica en Disseny Industrial (UPV) i Màster en Disseny de Producte (CEU). Es va especialitzar en el desenvolupament i la innovació de producte ceràmic. Després de 7 anys de carrera professional s’uneix a IKT Design per a posar en marxa el projecte a Espanya. Gràcies a impulsar aquest nou projecte s’ha diversificat cap a altres sectors, com el tèxtil i de wallpaper, adquirint així una experiència més àmplia en el món de la decoració d’espais.

Virginia Martínez va estudiar Enginyeria Tècnica en Disseny Industrial (UPV) i Màrqueting Creatiu (UJI). L’inici de la seua carrera va estar protagonitzat pel sector ceràmic, sobretot projectes d’innovació i desenvolupament de nous productes. 12 anys més tard comença un nou projecte en una empresa ja establida a nivell internacional, obrint la seu espanyola de IKT Design, la qual cosa li suposa noves funcions com la direcció comercial o la diversificació cap a noves indústries.

Moderarà la ponència i posterior taula redona Alex Martínez, responsable de Disseny i Màrqueting en Zschimmer & Schwarz España.

La Z&S School es duu a terme sota el paraigua de l’Aula Zschimmer & Schwarz de Química Sostenible i Circular de la Universitat Jaume I, l’objectiu de la qual és afavorir la relació entre el món acadèmic i empresarial, fomentant les sinergies entre tots dos i propiciant la transferència de coneixements.

Informació i Foto: UJI

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: