El Centre del Carme acollirà aquest proper dissabte 16 de desembre la primera edició de Zedre és Mou

El Centre del Carme Cultura Contemporània acull dissabte que ve la primera edició de ‘Zedre és Mou una iniciativa de Zedre Art Mural i Cultura Urbana que reuneix més de 30 propostes artístiques relacionades amb la creativitat i la sostenibilitat.

Després de l’exitosa presentació a la festa ‘Viatge a l’Present’ el passat mes de maig al Centre del Carme Cultura Contemporània, Zedre torna de nou al Centre del Carme per organitzar, conjuntament, el dissabte 16 de desembre, la primera iniciativa multidisciplinària de creativitat i cultura urbana Zedre és Mou. Disseny, mobilitat sostenible, tallers, música en directe, participació, DJs, mercat nadalenc, art urbà, ioga, cultura urbana, gastronomia, poesia, creativitat i cultura durant tot el dia amb entrada gratuïta.

El director del Centre del Carme, José Luis Pérez Pont, ha manifestat que “aquesta trobada permet donar visibilitat a un conjunt d’artistes, artesans i associacions que treballen en la unió dels conceptes de barri i cultura d’una forma sostenible i implicant a tots els sectors de la població. en aquest sentit el nostre suport va en la línia de fer que la cultura sigui un bé i un dret compartit entre tots des del respecte i la convivència “.

Zedre és Mou reunirà més de 30 propostes diferents en una única jornada amb l’objectiu de donar visibilitat a moviments i creativitats diverses relacionades amb els valors promoguts per Zedre. Es tracta de gaudir lúdicament dels conceptes de mobilitat i art urbà reunint propostes que els impulsen.

Zedre és Mou tindrà la seva part prèvia amb la Harmonycall de Diego RG, una acció col·lectiva de ioga i relaxació per a trenta persones amb admissió per rigorós ordre d’inscripció. A les 11.00 hores començarà la jornada amb l’obertura de portes al Centre del Carme, donant lloc a totes les activitats que se succeiran ininterrompudament fins a les 23.00 hores. Es poden consultar tots els detalls de la programació en l’esdeveniment de Facebook de Zedre.

La programació musical compta amb una selecció de DJs valencians, com Tristan SMAG o Jero, i l’actuació de dos grups amb projecció com Tu veus ovnis i 4Shots. Hip hop, jazz, funk, reggae, rock, dub, en definitiva, una completa varietat d’estils musicals perquè la música no deixi de sonar durant tot Zedre és Mou.

La jornada proposa gaudir d’un dia complet d’activitat cultural amb tallers de serigrafia per a nens, bicicletes, prototipatge o fins i tot surf en sec. En els dos claustres del Centre del Carme estaran instal·lats llocs de tallers artesans i associacions que treballen per la sostenibilitat i el medi ambient, configurant un recorregut on el visitant pot trobar des de manillars tallats en fusta, costura creativa o artesania amb càmeres i cobertes de bicicleta reciclades.

Al seu torn, pot trobar-se a un poeta que recitarà versos a cau d’orella (col·laboració amb Vociferio, Festival de Poesia de València), o una explosió de dansa coral, col·laboració de Clandestí de Swing, o la intervenció artística d’un dels murs del claustre gòtic per ArteNativos.

Closca Design, la innovadora marca de cascs per bicicleta valenciana, continuarà la col·laboració amb Zedre ja iniciada amb el projecte Sympathy Collaboration (41 dels seus cascos intervinguts per 41 artistes valencians que s’exposa també en el Centre del Carme), donant 5 cascos per sorteig i rifa benèfica que se celebrarà al mateix dia de l’esdeveniment.

 

Informació i Foto: http://www.gva.es

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: