El centre cultural El Menador de Castelló ha acollit la presentació de la novel·la “Camino Roto” a Castelló

El centre cultural El Menador de Castelló ha acollit la presentació de la novel·la “Camino Roto” a la capital de la Plana. L’acte va comptar amb la participació de la rectora de la Universitat Jaume I, Eva Alcón, i de l’escriptor de Muro d’Alcoi, Manuel Pérez, els que van parlar tant de l’obra com de la personalitat del seu autor, el periodista castellonenc Javier Andrés Beltrán .

La rectora de l’UJI va destacar el paper de la novel·la com un recorregut per espais comuns i tradicions que són properes a l’lector “un homenatge a les nostres arrels”. Per la seva banda, Manuel Pérez va apel·lar més als sentiments donada la seva condició d’amic íntim de l’autor.

Un acte en el qual es va omplir la sala del Menador respectant en tot moment les mesures de seguretat i l’aforament limitat restringit per la pandèmia del Covid 19.

“Camíno Roto” és la primera novel·la de Javier Andrés i en la seva trama es barreja la centenària peregrinació de la vila de les Useres fins al santuari de Sant Joan de Penyagolosa amb el saqueig dels pirates berbers a la localitat de Torreblanca a 1397, el passat templer de Culla o la presència a l’Hotel Voramar de Benicàssim de les brigades internacionals. Un relat a cavall entre la novel·la negra i la novel·la històrica en què destaca una detallada descripció autobiogràfica de viatges i de llocs que el lector reconeix com a propis.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: