El Centre Cívic Romanès de Castelló ha retut homenatge a les dones de tots els col·lectius assistencials del Departament de Salut de Castelló

El Centre Cívic Romanès de Castelló ha retut homenatge a les dones de tots els col·lectius assistencials del Departament de Salut de Castelló amb motiu de la propera commemoració del Dia de la Dona en un acte celebrat a l’Hospital General Unviersitari de Castelló.

A l’acte, Larisa Tudor, presidenta del Centre Cívic Romanès, ha destacat el paper de la dona a la societat ia la professió sanitària i ha tingut paraules d’agraïment per al col·lectiu assistencial pel seu “esforç i gran tasca” durant la pandèmia a la cura i latenció de tota la ciutadania.

Després d’aquestes paraules, el Centre ha lliurat una rosa i un diploma a un total de 30 dones com a símbol de representació a tot el col·lectiu assistencial a què pertanyen, a les diferents categories laborals i tant d’atenció hospitalària com d’atenció primària.

A l’acte hi han assistit el director territorial de la Conselleria Edelmiro Sebastian, l’equip directiu del Departament de Salut de Castelló i el director del Centre de Salut Pública de Castelló, que han agraït aquest reconeixement.

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: