El Centenari del CD Castellón atresorarà una Àrea Cultural

La Comissió Delegada del Centenari de el Club Esportiu Castelló continua el seu full de ruta per definir l’organització d’aquells esdeveniments i activitats que tindran lloc a l’any natural de 2022, i dóna a conèixer la composició de l’Àrea Cultural encarregada de dur a terme aquelles actuacions de la celebració de l’Centenari que es desenvolupin en el marc de la pintura, escultura i altres arts, atenent sempre als valors històrics, filosòfics i la dimensió social universal de el Club Esportiu Castelló.

Aquestes iniciatives, destinades a enriquir i complementar els actes de l’Centenari de el Club Esportiu Castelló, estaran sota la directriu d’una Àrea Cultural dirigida per Javier Més, escriptor, historiador i fundador de l’Associació Cultural Gregal, a més d’estar molt vinculat a la cultura de la província i ciutat de Castelló. “Quan va sorgir aquesta oportunitat no vaig poder negar-me. Participar en el Centenari de el CD Castellón serà una experiència inoblidable “, ha manifestat Javier Més, que s’ha reunit aquesta tarda a l’Estadi Castalia costat de la Comissió Delegada per a assentar les bases de treball i que, amb seguretat, enaltecerán la celebració de l’Centenari .

La Comissió Delegada de l’Centenari vol recordar els canals de contacte que poden trobar a la pàgina web de la Fundació perquè tots els interessats a realitzar propostes i aportacions a l’organització d’actes i esdeveniments puguin dirigir-se a la Comissió Delegada, de tal manera que puguin sentir-se partícips d’un any històric per a la Família Albinegra.

Informació i Foto: Fundación Albinegra

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: