El CD Castellón signa un acord pluriennal amb Iterpro

El CD Castellón signa un acord pluriennal amb Iterpro, el programari de Football Intelligence més avançat de la indústria, convertint-se en el primer club espanyol a implementar aquesta solució digital. Com a part de l’acord, el club que milita actualment a la Primera RFEF serà proporcionat amb la solució d’Iterpro per cobrir el departament mèdic del club.

CD Castelló aportarà al seu staff mèdic una solució avançada que els permetrà accedir i gestionar de forma senzilla tota la informació sobre l’historial mèdic dels jugadors, així com les lesions actuals, per planificar tractaments de rehabilitació personalitzats. El personal mèdic tindrà lajuda necessària per monitoritzar el progrés de les lesions, així com també en la presa de decisions relacionades amb lestat físic dels futbolistes, reduint el risc de lesions futures.

Tots els jugadors del club seran equipats amb la PlayerApp d’Iterpro, per tenir una via de comunicació directa amb l’staff, per informar sobre el seu estat físic i ser notificats sobre qualsevol esdeveniment que involucri el personal mèdic.

Aquest acord representa una meta important per a Iterpro, ja que marca la seva arribada per primer cop a Espanya. L’empresa amb base a Londres, ha mostrat gran ambició al llarg dels anys, tenint èxit a diferents països i aconseguint mantenir-se per davant de la competició en l’aportació de la solució digital més avançada de la indústria a jugadors i membres de l’staff.

Dave Reddin ha declarat: «Estic encantat que el club estigui col·laborant amb Iterpro en aquesta iniciativa que estic segur millorarà el nostre acompliment en el futur».

Marco Savino, CEO & Fundador d’Iterpro: “Estem encantats de treballar amb el staff mèdic del CD Castelló i ajudar-los a coordinar la càrrega de treball i comunicació. Estem convençuts que aquesta col·laboració serà essencial per presentar la nostra tecnologia a la indústria del futbol espanyol.”

Informació i Foto: CD Castellón

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: