El CD Castellón posa a la venta les entrades per al partit de lliga davant el Nàstic de Tarragona

El CD Castellón ja ha posat a la venda a través del seu web oficial (https://cdcastellon.idsports.es/venta/) -en oficines dimecres, dijous i divendres de 10 a 14 i de 16 a 19 i el dissabte a taquilles en horari ininterromput des de les 10:00 fins a les 17: 45- entrades per al partit de lliga de dissabte a les 17 ha Castalia, davant el Nàstic de Tarragona, el primer després de la pandèmia a que l’aforament de el feu albinegre tornarà a ser de el 100%. Cal recordar que els abonats ja podran accedir a Castalia amb el pas físic per ubicar-se en la seva localitat habitual (en el cas dels membres dels membres del planter, seran informats per la Fundació Albinegra).

Els mateixos futbolistes i el tècnic orelluts han coincidit a recalcar, més encara a el fil de el suport rebut pels aficionats desplaçats a Múrcia el passat dissabte, la importància de comptar amb un ambient extraordinari en Castalia, una basa de la qual no es va poder gaudir a Laliga Smartbank i que sembla clau per portar a pes de braços l’equip cap a la victòria.

Per al públic en general, les entrades tindran els següent preus:

· Tribuna alta i baixa 25 €

· Gols alts i Preferència alta i baixa * 15 €

· Tarifa infantil (4 a 13 anys ambdós inclosos) ** 5 € (Tribuna, Gols Alts i Preferència)

* L’accés a les dues grades d’animació es mantindrà com en temporades anteriors, només per a abonats.

** Totes les de menors (de 0 a 13) únicament es podran adquirir / retirar físicament (mai online) entre setmana en horari habitual en oficines, o el dia de partit a taquilles mostrant obligatòriament DNI / llibre de família de el menor per contrastar la edat.

El Servei de cessió d’Seients d’abonats torna a estar actiu

Per a aquest partit, els abonats, que no puguin assistir podran posar-lo a disposició de el club per a la venda a algun altre aficionat. Aquest servei, disponible en totes les zones de Castalia excepte els Gols Baixos, concedeix descomptes als abonats de el CD Castellón i, a el mateix temps, permet a altres aficionats comprar entrades alliberades per a partits que es disputin a Castalia. El Servei de cessió de Seient roman actiu sense interrupció les 24 hores del dia i es pot accedir a la plataforma a través del següent enllaç: https://cdcastellon.idsports.es/asientolibre/

Informació i Foto: CD Castellón

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: