El CD Castellón participa al costat de el ministre de Cultura i Esport i l’alcaldessa de Castelló en un homenatge a l’esport de la ciutat

El CD Castellón va participar en la tarda d’aquest dijous en un homenatge a l’esport de la ciutat de Castelló en el qual, amb motiu de la inauguració de la Rotonda a l’Esport, han assistit el ministre de Cultura i Esport, les màximes autoritats municipals i fins un total de 17 clubs esportius de Castelló.

El club albinegre, la principal entitat esportiva de la ciutat, va estar representat en l’esdeveniment pel vicepresident, Alfonso Hernández, i el capità, David Cubillas. L’alcaldessa, Amparo Marco, i el regidor d’Esports, Omar Braina, van presentar als albinegros i a la resta de clubs a el ministre, José Manuel Rodríguez Uribes, a qui el CD Castelló va fer entrega d’una samarreta de club. A continuació, els esportistes de cada club, entre ells Cubillas, van donar per inaugurada la instal·lació mitjançant l’hissat simbòlic de les banderes dels seus respectius clubs.

Informació i Foto: CD Castellón

noticiesdigitals

Leave a Reply

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.

%d bloggers like this: